Thursday, December 10, 2009

Tiara Impian. Pengenalan

Tiara Impian merupakan sebuah syarikat pengurusan majlis didalam pelbagai bidang . Tiara Impian mula ditubuhkan pada 30 Disember 2009 . Penubuhan syarikat ini adalah hasil dari kerjasama yang diberikan oleh pengurus Sri Impian iaitu Puan Zunainah Abdullah . Beliau merupakan seorang yang cukup berpengalaman didalam bidang pengurusan majlis kahwin .

Hasil kerjasama yang dipupuk akhirnya menghasilkan tiara impian dimana operasi tiara impian tertumpu di bahagian Pantai Timur . Tiara Impian juga mengadakan kerjasama dengan syarikat pengurusan majlis seperti MADTILL EVEN MANAGEMENT SDN BHD , NADIA SPA & BEAUTY dan beberapa syarikat perlancongan .

Visi

Menjadikan Tiara Impian sebuah pusat yang menyediakan pelbagai perkhidmatan yang mengutamakan kepuasan dan permintaan pelanggan .

Misi

Menjadikan Tiara Impian sebagai pusat perniagaan yang menyediakan pelbagai perniagaan untuk dikongsi oleh pelbagai lapisan masyarakat .

No comments:

Post a Comment

 

PERTANYAAN DAN MAKLUMAT LANJUT, SILA HUBUNGI KAMI: Tiara Impian Enterprise. 827-C Kampung Padang Lebam Bukit Payung 21400 Marang,Terengganu. Email : tiaraimpian@gmail.com. SENTIASA SEDIA MEMBANTU ANDA KAK ZU 017-9210337 010-9211416